agak2 sape laa yang tengah bukak nie =.=

Wednesday, August 18, 2010

Best ke jadi dewasa??? (macam cerita peter pan laa plak)

Nama : Muhammad Azim bin Haji Hamidun
Tarikh lahir : 14 November 1994
Tempat lahir : Hospital Besar Teluk Intan
Umur ketika menulis : 15 tahun 9 bulan 4 hari

15 tahun di dunia nie terasa macam semalam aku dilahirkan... lagi berapa bulan je lagi aku akan masuk ke dalam satu lagi fasa baru.. menjadi seorang remaja berumur 16 tahun.. tapi best ke jadi dewasa??

dulu bile zaman sekolah rendah memang syok dengan member yang sumeee satu kepala... dulu ingat lagi, bile nak UPSR sume kena balik lambat sebab ade tusyen.. lepas je waktu persekolahan yang betol n nak masuk tusyen jee cikgu akan bagi rehat 30 minit.. time tuu laa nak smayang n time tu laa nak makan.. n still ingat lagi yang kitorang penah share nasik sebab lapar sangat... ok, kitorang mase tu ade 4 orang laa kalau xsilap.. kitorang yang juz 4 ringgit je.. so kitorang putuskan kitorang beli dua nasik bungkus n kongsi 4 orang.memang best sangat time tu.macam harmoni jeee hidup nie..hahaha bile sekolah rendah laaa zaman aku rempit basikal aku tuu... hahaha.. wajib kalau sehari xkeluar ngan basikal same member esok mesti deman (hahaha..metafora je tu)...

hmmm...tapi tu dulu.... sekarang aku da fom 4 da pon... PMR pon da lepas... n upcoming is SPM.. tu laa maksud aku... bile umur meningkat.. tanggungjawab opkos bertambah.. hmmmmm.... ntah laa.. best ke x ea?? mungkin persoalan tu pasti akak terjawab bila aku meningkat dewasa nanti... insyaallah....


2 comments:

keyla said...

ohoho sedap laguu! maher zain kan ?

Muhammad Azim bin Hj. Hamidun said...

huhuhu.. a ah...
always be there