agak2 sape laa yang tengah bukak nie =.=

Wednesday, December 29, 2010

stop being proud laa

second to none orang yang aku paling benci dalam dunia ni ade lah orang yang banggekan dirinya.. haha.. sebab ape aku cakap cmtu..?? sebab ini --->

klik pada gambar kalau xnampak
hahaha.. bace pon da taw kan.. yelaa.. sape laa kite nie yang die nak bangge-bangge n sape laa die yang die nak bangge-bangge.. hahaha.. lawak je.. dah laa antar chat memula kat aku.. pastu nak berbangga cmtu plak..

stop being proud laa.. memang saje je aku blurkan nama kau sebab xnak laa aibkan orang lain.. tapi kalau kau yang terasa tu terbaca benda ni somewhere in the internet.. sorry la sebab buat macam ni.. xde niat nak aibkan ko pon.. wassalam

(gambar: screenshot sebenar dengan editing sikit supaya lebih jelas pembacaannya)

1 comment:

airieyahh aider said...

semoga diberi hidayah.. :)